Esparracagecs 134K

Gravel

13:00

134 km

2.480 m

Mig

CircularDescripcióRuta per a gaudir al màxim de la teva bicicleta Gravel, en format Non-Stop o també ideal per passar un cap de setmana i fer-la en dues etapes. Coneix la meitat meridional o Sud del Berguedà, coneguda com a baix Berguedà, a través de pistes que hem enllaçat perquè no et perdis ni un racó d’aquesta terra de rouredes, camps, masies i colònies, de rieres i de les planúries de la depressió central.

Aquesta ruta transcorre en poblacions com la Colònia Rosal, Gironella, Casserres, Montmajor, l’Espunyola i Avià entre moltíssims llocs d’interès com ara l’Alzina monumental dels Colls, el llac de Graugés, la via Verda del Llobregat, Sant Pere de la Portella, Sant Quirze de Pedret i el seu pont Gòtic etc.


Per etapesRuta de Gravel per la part sud de la comarca, realitza-la en dues etapes per exprimir al màxim tota aquesta terra! Coneix pobles magnífics i fes nit al Berguedà! Cal allargar-la per fer pernocta d'una nit i anar a l'hostal Cal Marçal, però amb un recorregut fins a l'allotjament 5 estrelles!

Punt inici/arribada


Velo Berga

Agència


Pedratour

Etapes


Etapa 1:

De Berga a Cal Marçal

50.9km

950 d+

Etapa 2:

De Cal Marçal a Berga

99,2km

1700 d+


*Fent clic podràs pressupostar la ruta