Meridional Berguedà

Gravel

13:00

134 km

2.510 m

Alt

CircularDescripcióRuta per a gaudir al màxim de la teva bicicleta Gravel, en format Non-Stop o també ideal per passar un cap de setmana i fer-la en dues etapes. Coneix la meitat meridional o Sud del Berguedà, coneguda com a baix Berguedà, a través de pistes que hem enllaçat perquè no et perdis ni un racó d’aquesta terra de rouredes, camps, masies i colònies, de rieres i de les planúries de la depressió central.

Aquesta ruta transcorre en poblacions com la Colònia Rosal, Gironella, Casserres, Montmajor, l’Espunyola i Avià entre moltíssims llocs d’interès com ara l’Alzina monumental dels Colls, el llac de Graugés, la via Verda del Llobregat, Sant Pere de la Portella, Sant Quirze de Pedret i el seu pont Gòtic, etc.

LLOCS D’INTERÈS: AVIÀ, LLAC DE GREUGÉS, PONT DE PEDRET, COLÒNIA ROSAL, SANTUARI DE LA PORTELLA, CAMP DE PARETS, OLVAN, GIRONELLA SERRAT DE LA MADRONA, L’ALZINA DELS COLLS, MONTMAJOR, ELS SANTS METGES, SANT JOAN DE MONTDARN…
Per etapesRuta de Gravel per la part sud de la comarca, realitza-la en dues etapes per exprimir al màxim tota aquesta terra! Coneix pobles magnífics i fes nit al Berguedà! Cal allargar-la per fer pernocta d'una nit i anar a l'hostal Cal Marçal, però amb un recorregut fins a l'allotjament 5 estrelles!

Punt inici/arribada


Berga

Etapes


Etapa 1:

De Berga a Cal Marçal

50.9km

950 d+

Etapa 2:

De Cal Marçal a Berga

99,2km

1700 d+